церковь Православното свештенство во Тајланд ќе го Архимандритот Олег претставник на Руската Православна Црква во Тајланд го повика свештенството и вработените во сите парохии во земјата до крајот на годината да завршат курс по тајландски

Домашняя | Галерея | церковь | 1998

церковь Православното свештенство во Тајланд ќе го Архимандритот Олег претставник на Руската Православна Црква во Тајланд го повика свештенството и вработените во сите парохии во земјата до крајот на годината да завршат курс по тајландски

Теги: церковь, православното, свештенство, во, тајланд, ќе, го, архимандритот, олег, претставник, на, руската, православна, црква, во, тајланд, го, повика, свештенството, и, вработените, во, сите, парохии, во, земјата, до, крајот, на, годината, да, завршат, курс, по, тајландски